Germania, învinsă de Columbia. „Cea mai bună acțiune defensivă a fost când am împiedicat o activistă să se lege de bară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Germania nu se regăsește după Cupa Mondială din Qatar, unde nu a reușit să treacă de o grupă cu Japonia, Spania și Costa Rica. Au urmat o serie de amicale, în care naționala lui Hansi Flick s-a făcut mai mereu de râs. După un 2-0 cu Peru în martie, ”panzerele” n-au mai bătut pe nimeni: 2-3 cu Belgia, 3-3 cu Ucraina, 0-1 cu Polonia și 0-2 acum, cu Columbia.

Presa nu mai are răbdare cu selecționerul Hansi Flick, căruia îi reproșează numeroasele experimente, iar directorul sportiv al Federației, Rudi Voller, spune că mulți dintre jucători nu vor mai vedea convocări la națională.

Germania a încheiat amicalul cu Columbia într-un cor de fluierături. Gazda Euro 2024 ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie, iar tabloidul Bild îl atacă pe selecționer. „Ajutor! Flick ne distruge Europeanul! Nu mai e timp pentru experimente, Herr Flick!

Cea mai bună acțiune defensivă a noastră a fost când Ter Stegen și Can au împiedicat o activistă de mediu să se lege de stâlpul porții!”, au notat amar ziariștii germani, referindu-se la momentul în care mai doi protestatari au pătruns pe terenul de joc, iar portarul naționalei Germaniei a placat-o pe o activistă.

Hansi Flick a fost cel mai bine plătit antrenor de la Cupa Mondială 2022. Foto EPA EFE
Hansi Flick a fost cel mai bine plătit antrenor de la Cupa Mondială 2022. Foto EPA EFE

Directorul federației, Rudi Voller, a pus tunurile pe jucători. „Este mult prea puțin ce am văzut în aceste trei amicale. Columbia a fost cel mai puternic adversar, 3-3 cu Ucraina și 0-1 cu Polonia ne-au durut mai rău.

Antrenorul a încercat totul, dar calitatea nu mai este aceea din urmă cu câțiva ani. Sunt cu siguranță câțiva jucători pe care nu-i vom mai vedea la națională în septembrie. Nu vreau să dau acum nume, dar și-au arătat limitele”, a comentat directorul sportiv al DFB.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite