FOTO Toate reacţiile după ce Rapid a învins Concordia şi a rămas în Liga I. Chiajna încă mai speră la TAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banner afişat de suporteri giuleşteni la meciul Rapid - Concordia FOTO Răzvan Păsărică
Banner afişat de suporteri giuleşteni la meciul Rapid - Concordia FOTO Răzvan Păsărică

Rapid a disputat sâmbătă meciul de baraj împotriva echipei Concordia Chiajna, partidă pe care giuleştenii au câştigat-o cu scorul de 2-1 după cele două reprize de prelungiri. Confruntarea dintre cele două rămâne istorică şi prin faptul că s-a disputat pe stadionul din Ştefan cel Mare.

Marian Rada (antrenor Rapid): „Nu comentez meciul pentru că l-aţi văzut şi voi. Am sperat până în ultima clipă şi dacă nu speri nu ai ce căuta în fotbal. La pauză le-am spus jucătorilor că le trebuie mai multă dârzenie, că ăsta nu este Rapidul pe care îl ştiu eu. Demult nu a mai avut Rapid o repriză atât de slabă, dar organismul deţine nişte resurse interne care se activează când te aştepţi mai puţin“. (Mediafax)

Daniel Pancu (căpitanul rapidiştilor): „A fost foarte frumos şi foarte greu. Dumnezeu a fost de partea noastră. S-a văzut în prima repriză că nu avem pregătire şi ritm. Chiajna putea înscrie de 4-5 ori în prima repriză, dar am avut parte de ajutor divin. La pauză, puţini mai credeau că putem reveni. A fost cel mai important meci al Rapidului de după Revoluţie. Prima (de 2.000 de euro) este o primă simbolică pentru mine. Trebuia să fie mai mare, pentru că a fost un meci de 2 milioane de euro din câte am înţeles. Acum avem o săptămână să ne pregătim pentru Liga I. Numai în pielea lui Marian Rada nu vreau să fiu, pentru că avem două deplasări, la Vaslui şi în Ghencea. Nu regret niciun jucător care pleacă de la Rapid, pentru că toţi cei care am jucat în retur am fost nişte eroi“. (Mediafax)

Dănuţ Perjă (team manager al giuleştenilor): „Fericire mai mare nu există. Felicit toţi jucătorii, care s-au dăruit total, au fost un exemplu şi sunt un exemplu pentru toţi fotbaliştii care au fost şi vor veni la Rapid. Am arătat iarăşi că am îndeplinit criteriul sportiv. Le-am dat o palmă tuturor celor care ne-au criticat. Cădeam cu toţii psihic dacă retrogradam“. (Mediafax)

Ionuţ Chirilă (tehnician Concordia): „A fost un joc important pentru noi, în care am acumulat foarte multă experienţă. Am făcut o primă repriză formidabilă, în care am jucat ca o echipă mare. În prima repriză Rapid a existat foarte puţin. În a doua repriză am căzut fizic, iar după ce Neagu şi Rusu au ieşit am intrat în jocul lor. Am avut nişte jucători care au fost eroi, dar atât am putut. Am murit frumos. Zaharia a avut minge de 2-0 şi să încheie meciul, dar se întâmplă. Nu sunt supărat pe el. Am fost la câteva minute de un rezultat extrem de important. Experienţa Rapidului şi-a spus cuvântul. Acest meci l-am pierdut noi. Dacă această echipă va reuşi să joace 90 de minute va fi o echipă frumoasă şi vă promit că Chiajna va avea un cuvânt de spus într-un an. Mi-aş dori să rămânem în Liga I, pentru că avem jucători de perspectivă, care se vor transforma în certitudini. Din punct de vedere al regulamentului vom câştiga la TAS“. (Mediafax)

Ştiri pe aceeaşi temă:

Rapid - Concordia: 2-1. Giuleştenii câştigă meciul de baraj şi rămân în Liga I

Rapid, în pericol să rămână în ligile inferioare? Concordia a apelat TAS pentru anularea meciului de baraj

LIGA I Când se va disputa derbiul Dinamo - Steaua şi programul complet din sezonul 2013/2014

Conducere nouă, obiceiuri vechi? Banii la Rapid continuă să fie o problemă, iar salariile sunt înlocuite de promisiuni

Forţe proaspete se luptă ca Rapid să rămână în Liga I. Conducerea a reaprins spiritul vişiniu în rândul fotbaliştilor

Daniel Pancu: „Numai pentru Rapid, niciodată pentru George Copos!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite