Rapid, în pericol să rămână în ligile inferioare? Concordia a apelat TAS pentru anularea meciului de baraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid are programat un meci de baraj împotriva Concordiei Chiajna FOTO Cosmin Iftode
Rapid are programat un meci de baraj împotriva Concordiei Chiajna FOTO Cosmin Iftode

Rapid se află în pericolul de a nu mai putea disputa meciul de baraj împotriva echipei Concordia Chiajna, singura soluţie care le-ar permite giuleştenilor să rămână în primul eşalon românesc. Partida decisivă este programată sâmbătă, la ora 21.00.

Tehnicianul Concordiei Chiajna, Ionuţ Chirilă a comentat în cadrul unei conferinţe de presă soluţia găsită de conducerea fotbalului românesc pentru ca Rapid să mai poată juca în Liga I.

...despre meciul de baraj: „Vom juca din fair-play acest meci. Concordia Chiajna a făcut o acţiune la TAS ieri, privind suspendarea şi revocarea acestui baraj pe considerente de nelegalitate. Comisia Naţională de Licenţiere a anulat dreptul de joc al Rapidului printr-o hotărâre definitivă pe care Rapidul a pierdut-o, inclusiv la Comisia de Apel. Din punct de vedere legal Rapid nu poate juca în Liga I în anul competiţional 2013-2014. Rapid a făcut apel, a pierdut şi, nemergând la TAS, acea decizie a devenit definitivă şi irevocabilă. Sută la sută vom câştiga la TAS. Dacă noi pierdem acest baraj, sunt convins că fiecare echipă care va juca împotriva Rapidului începând cu prima etapă va contesta la TAS rezultatul“.

...despre Concordia: „Echipa poate juca pentru că există o hotărâre a Comitetului Executiv, din 6 iulie, în care se spune că pentru completarea locurilor vacante, atunci când o echipă nu are licenţă, prima formaţie după linie va completa locul al 18-lea. Acest baraj nu îşi are sensul“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

LIGA I Când se va disputa derbiul Dinamo - Steaua şi programul complet din sezonul 2013/2014

Conducere nouă, obiceiuri vechi? Banii la Rapid continuă să fie o problemă, iar salariile sunt înlocuite de promisiuni

Forţe proaspete se luptă ca Rapid să rămână în Liga I. Conducerea a reaprins spiritul vişiniu în rândul fotbaliştilor

Daniel Pancu: „Numai pentru Rapid, niciodată pentru George Copos!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite