Forţe proaspete se luptă ca Rapid să rămână în Liga I. Conducerea a reaprins spiritul vişiniu în rândul fotbaliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapido va înfrunta pe Concordia meciul de baraj pentru rămânerea în Liga I FOTO Răzvan Păsărică
Rapido va înfrunta pe Concordia meciul de baraj pentru rămânerea în Liga I FOTO Răzvan Păsărică

După ce Rapid nu a obţinut iniţial licenţa pentru a evolua în Liga I, giuleştenii au mai primit o şansă şi urmează să dispute o partidă crucială pentru rămânerea echipei în primul eşalon românesc. Meciul de baraj se va juca împotriva echipei Concordia Chiajna (retrogradată sportiv), sâmbătă, începând cu ora 21.00.

Noii patroni ai echipei Rapid, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, au prima misiune păstrarea formaţiei giuleştene în Liga I. În acest sens, conducerea i-a convins pe Nicolae Grigore şi Cristian Oros, fotbalişti care au refuzat iniţial participarea la reunirea lotului, să evolueze în meciul de baraj contra Concordiei Chiajna.

Team managerul Dănuţ Perjă a confirmat situaţia, potrivit DigiSport: „Nicolae Grigore şi Oros au avut aseară o discuţie domnul Adrian Zamfir şi au ajuns la un acord. Ei vor juca în acest meci de baraj după care se va lua o decizie în privinţa lor. Ei au făcut ceva alergări, dar nu au făcut antrenamente cu echipa, au început abia de azi dimineaţă. Dar experienţa lor va compensa“.

Printre jucătorii care se vor lupta pentru păstrarea Rapidului în Liga I se mai numără Tiberiu Bălan, Alexandru Păcurar, Daniel Lung şi Dragoş Balauru, care vor fi legimitaţi în timp util până la ora de disputare a partidei. Suporterii giuleşteni nu sunt de acord în unanimitate cu desfăşurarea meciului de baraj, însă majoritatea vor susţine echipa sâmbătă.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Daniel Pancu: „Numai pentru Rapid, niciodată pentru George Copos!“

Cine sunt noii proprietari ai Rapidului: Adrian Zamfir şi-a dat demisia din PSD „pentru a nu specula“, iar Cristescu se laudă că deţine 320 de magazine 

Mircea Lucescu s-a supărat pe Copos pentru că nu l-a inclus pe Răzvan în „discursul de mulţumire“

Misteriosul caz al lui Ovidiu Herea: nu e liber de contract, dar într-o săptămână a fost prezentat la două echipe diferite

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite