FOTO Secretul Angeliquei Kerber. Cu cine se iubeşte liderul mondial din tenisul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua regină a tenisului feminin, Angelique Kerber, va fi azi faţă în faţă cu Simona Halep, la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Nemţoaica de 28 de ani, care a detronat-o din postura de lider pe Serena Williams, în septembrie, este o persoană extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. "Pentru mine, cel mai important lucru este tenisul", afirmă ori de câte ori are ocazia tenismena cu tată polonez şi mamă nemţoaică. Kerber n-a apărut niciodată în public alături de un bărbat care să-i fie iubit şi îşi trăieşte viaţa departe de lumina reflectoarelor.

 Şi totuşi, lucrurile nu sunt atât de simple pe cât ar vrea ea să pară. Diverse publicaţii online dedicate mondenităţilor din tenisul feminin au semnalat nu o dată că Angelique Kerber şi antrenorul ei Torben Beltz formează un cuplu. Cei doi ar fi trecut chiar şi printr-o despărţire profesională, cauzată de problemele personale. Beltz, care e mai mare cu 12 ani decât Kerber, a antrenat-o pe aceasta din 2011 până în 2013, ajutând-o să câştige primele două titluri WTA. Apoi a ieşit din peisaj şi a reapărut în 2015, când Angelique traversa o perioadă foarte grea, cu rezultate slabe. 

Torben Beltz a pus-o pe picioare şi anul acesta nemţoaica a avut un parcurs fantastic: două titluri de Grand Slem, argintul olimpic şi locul I WTA. După fiecare meci, Angelique Kerber îl îmbăţişează adânc pe Torben, iar prin lumea tenisului se vorbeşte chiar de o căsătorie între cei doi. 

kerber
kerber
kerber
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite