FOTO Recunoaşteţi personajele? Cum arătau tenismenele de top de astăzi în urmă cu 10-15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki Foto womentennisblog.com
Caroline Wozniacki Foto womentennisblog.com

Serena Williams, Maria Şarapova, Simona Halep şi alte tenismene de top sunt reunite într-o colecţie de imagini memorabile.

Cea mai cunoscută imagine cu Simona Halep de când era mică o înfăţişează alături de Gică Hagi. Provenind din familii de machidoni, care păstrează întotdeauna legăturile strânse, Simona şi Gică reprezintă la ora actuală branduri ale României, nu doar ale sportului.

Cât despre Maria Şarapova, ea a fost rugată în urmă cu câţiva ani de un tânăr bulgar, Grigor Dimitrov pe numele său, să facă o poză. Baby-Federer a crescut între timp şi a devenit iubitul Mariei. 

Există de asemenea o imagine cu Şarapova şi Bouchard din urmă cu ceva timp. Ele s-au întâlnit recent la Australian Open, iar canadianca i-a întins o mână "moale" peste fileu, semn că relaţiile nu au rămas dintre cele mai grozave. 

Serena şi Venus Williams au fost de mici de nedespărţit, iar povestea spune că lor li s-a pus racheta în mână de către tatăl lor, Richard, după ce acesta a văzut un meci de-al româncei Virginia Ruzici la US Open. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite