FOTO Fotbaliştii care sfidează timpul. Cazuri de sportivi care au aceeaşi vârstă, în ciuda aparenţelor fizice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fotbalisti comparatie varsta

Există un subiect controversat întâlnit adeseori în fotbal, care face referire la vârsta jucătorilor de culoare, circulând suspiciuni că se declară mai tineri decât în realitate. În cele ce urmează, se poate observa că nu e o chestiune specifică unei anumite rase.

Astfel, BBC a făcut mai multe comparaţii de sportivi de aceeaşi vârstă, în care se pot observa diferenţe fizice considerabile.

Joseph Minala (stânga), mijlocaşul camerunez al lui Lazio Roma, s-a confruntat cu informaţii care sugerau că ar avea 41 de ani. În ciuda aparenţelor, vârsta oficială a acestuia este de doar 18 ani, la fel ca a lui Rivaldo Coetzee (dreapta), legitimat la formaţia sud-africană Ajax Cape Town.

minala vs. rivaldo coetzee

Deşi pare greu de crezut, vârful brazilian al lui Chelsea, Diego Costa şi omologul său pe post la Manchester City, argentinianul Sergio Aguero au amândoi 26 de ani.

costa vs. sergio aguero

Hendry Thomas, un mijlocaş din Honduras care evoluează la FC Dallas, numără 29 de ani, la fel ca atacantul portughez de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

image

Fundaşul argentinian al lui Manchester City, Pablo Zabaleta are 30 de ani, întocmai ca înotătorul american Ryan Lochte.

zabaleta vs. ryan lochte

Jérémy Toulalan, mijlcaş francez care joacă pentru AS Monaco, are doar 31 de ani, similar cu fundaşul neamţ al lui Bayern München, Philipp Lahm.

toulalan vs. philipp lahm

Sporturi recomandate pentru copii de 4 ani: O minte sănătoasă într-un corp sănătos

Cum să-ţi dai copilul la tenis: la ce vârstă, cât costă antrenamentele şi participările la turnee

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite