FOTO Eugenie Bouchard, ca în Baywatch. Jucătoarea de tenis face senzaţie pe Instagram în costum de baie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugenie Bouchard FOTO Instagram
Eugenie Bouchard FOTO Instagram

Fosta finalistă de la Wimbledon, jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard a postat pe Instagram câteva imagini provocatoare.

Una dintre apariţiile senzuale în circuitul WTA, canadianca Eugenie Bouchard, îşi incită fanii cu trei fotografii în costum de baie, imagini desprinse parcă din celebra serie Baywatch. 

La capătul un sezon modest, fosta finalistă de la Wimbledon a ajuns acum pe locul 46 mondial, însă celebritatea i-a luat-o cu mult înaintea performanţelor. Cu o armată de fani în spate, adunaţi sub titulatura Genie's Army, şi cu o mulţime de contracte de publicitate, Bouchard îşi permite să se relaxeze în Bahamas şi să-şi delecteze fanii cu poze incitante. 

Bouchard se anunţa în 2014 ca una dintre rivalele pe termen lung ale SImonei Halep pentru primele locuri WTA. În acel an, cele două jucătoare s-au întâlnit de trei ori, două victorii SImona, una Bouchard, în semifinala de la Wimbledon. Canadianca ajunsese pe locul 5 WTA, la finalul anului, însă de atunci a început căderea pe toate planurile. Dacă pe terenul de tenis procentajul de reuşită a scăzut dramatic, pe reţelele sociale totul e la înălţime pentru Bouchard. 

bouchard foto instagram
bouchard foto instagram
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite