Darren Cahill dă cărţile pe faţă şi explică de ce a fost angajat de Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Ai nevoie de foarte multe lucruri ca să câştigi un Grand Slam“, a explicat Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep.

”Vom petrece trei săptămâni în România şi ne vom ocupa de presezon, vom munci mult la nivel fizic, să fim siguri că îi protejăm corpul, pentru că picioarele ei sunt marele atu.

Va munci din greu pe teren şi în afara lui, nu cred că va fi foarte fericită să audă asta. Apoi ne vom întoarce în Australia şi sper că Simona va veni acolo şi că ne vom antrena acolo câteva săptămâni până să mergem la Shenzhen, care va fi primul ei turneu al anului”, a declarat Darren Cahill pentru Digi Sport.

Antrenorul australian a dezvăluit că un titlu de Grand Slam rămâne marea provocare a anului viitor, însă e nevoie ca astrele să se alinieze în favoarea Simonei Halep. 

”E nevoie de timp, obiectivul suprem este să câştigăm turnee de Grand Slam, de asta m-a angajat, ca să o ajut să obţină asta. Deci la asta vom munci în 2017, dar clasamentul nu minte, este acolo unde îi este locul acum. Este a 4-a jucătoare cu un motiv şi cred că poate fi mândră pentru anul pe care l-a avut

Ai nevoie de multe lucruri să meargă bine ca să câştigi un Grand Slam. Ai nevoie de puţin noroc, ai nevoie de şansă la tragerea la sorţi, trebuie să fii sănătos şi să ieşi cu bine din anumite meciuri strânse”, a mai spus Darren Cahill.

Eugenie Bouchard face senzaţie pe Instagram în costum de baie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite