FOTO Aşa arată trofeul de la BRD Bucharest Open! Andreea Mitu şi alte 5 românce, pe tabloul turneului din iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nume grele vor participa la ediţia din acest an a BRD Bucharest Open, precum cel al italiencelor Errani şi Vinci. Românii le vor susţine pe Dulgheru, Niculescu, Mitu, Sorana Cîrstea şi alte două tinere talente.

Andreea Mitu a participat la conferinţa de prezentare a trofeului ce va fi decernat la BRD Bucharest Open. Jucătoarea care a ajuns în optimi la Roland Garros şi-a fixat ca obiectiv să intre în topul primelor de jucătoare ale lumii 50 până la sfârşitului anului. 

"Trebuia să fiu la turneul de la s-Hertogenbosch, dar iată sunt la Bucureşti şi sper să nu mai am emoţii ca anul trecut. Scopul meu pentru finalul acestui an este să ajung în Top 50. Anul trecut a fost o presiune deosebită pentru mine, dar acum m-am obişnuit cu terenurile mari, cu publicul, m-am maturizat şi doresc să am o prestaţie cât mai bună la Bucuresti. Mai am de învăţat la toate capitolele" a spus Andreea Mitu, locul 68 WTA.

La Bucureşti vor mai juca Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Patricia Ţig şi Ana Bogdan, iar Simona Halep, câştigătoarea de anul trecut, va acorda autografe si va schimba câteva mingi cu cei mici de Kids Day.

"Ne bucurăm să organizăm a doua ediţie a acestui turneu pentru care avem asigurată continuitatea pe patru ani. Simona Halep va participa la Kids Day, unde va schimba câteva lovituri alături de celelalte jucătoare din ţara noastră, cu 2-300 de copii", a declarat preşedintele FRT, George Cosac, într-o conferinţă de presă susţinută vineri.

Biletele s-au pus deja în vânzare cu preţuri între 15 şi 50 de lei. Turneul are loc în perioada 11-18 iulie la Arenele BNR. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite