Fotbalul grec în „flăcări“: Olympiakos – Panathinaikos, suspendat după un incident grav VIDEO

0
Publicat:

Derby-ul campionatului de fotbal al Greciei, dintre echipele Olympiakos Pireu şi Panathinaikos Atena, a fost întrerupt, duminică, în minutul 50 al jocului după explozia unei petarde în apropierea unui jucător.

Spaniolul Juankar, căzut și ajutat de colegi, după ce a fost lovit de o petardă
Spaniolul Juankar, căzut și ajutat de colegi, după ce a fost lovit de o petardă

Spaniolul Juankar, rezervă la Panathinaikos, se afla la încălzire la marginea terenului când a fost aruncat proiectilul. Fotbalistul s-a prăbuşit la marginea terenului şi a fost evacuat pe o targă, jucătorul de 33 de ani fiind transportat la spital, în timp ce coechipierii săi şi stafful lui Panathinaikos au revenit rapid la vestiar.

Cele două echipe erau la egalitate (1-1) în momentul întreruperii jocului. După o oră şi jumătate de negocieri, meciul a fost definitiv oprit.

Olympiakos, liderul campionatului de fotbal al Greciei, a primit replica marii sale rivale Panathinaikos, locul 3 în clasament, pe stadionul ''Georgios Karaiskakis'', în cadrul etapei a 8-a a Super Ligii elene. Derby-ul dintre eternele rivale, două din cele mai titrate din Grecia, este constant marcat de scene de violenţă.

PAOK, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, învins-o pe Atromitos cu scorul de 2-0. PAOK ocupă locul al doilea.

VEZI ATMOSFERA ÎNAINTE DE OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite