Fostele glorii ale Stelei se jignesc ca la uşa cortului: „Eu nu am caracterul împuţit al lui Iovan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bumbescu şi Iovan sunt la cuţite, deşi au fost buni prieteni în vremea când jucau la Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Bumbescu şi Iovan sunt la cuţite, deşi au fost buni prieteni în vremea când jucau la Steaua FOTO Răzvan Păsărică

Înfrângerile ruşionoase ale naţionalei U16 a României în amicale au agitat serios apele în sânul echipei micilor tricolori. Adrian Bumbescu, fostul antrenor al lotului şi Ştefan Iovan, oficialul FRF care a decis demiterea tehnicianului, au avut un schimb incredibil de replici.

După eşecurile lamentabile ale micilor tricolori în turneele amicale din lunile aprilie şi mai au căzut primele capete. Adrian Bumbescu a fost demis de Ştefan Iovan de la cârma reprezentativei U16, motiv pentru care între cei doi foşti colegi ai Stelei s-a iscat un scandal de proporţii.

Bumbescu a reacţionat dur când a aflat că a fost demis: „Ruptura a fost acest turneu la care Ştefan Iovan s-a dat bolnav şi nu a venit. Eu nu am caracterul împuţit al lui Fane Iovan ca să critic pe altcineva. Aşă au crezut că este de cuviinţă. Dar oare chiar eu sunt singurul vinovat dintre toţi cei care au făcut parte din staff-ul tehnic?”, a spus fostul antrenor al juniorilor tricolori la Radio Sport Total FM.

La rândul său, Iovan, antrenorul coordonator loturilor naţionale, Ştefan Iovan, nu s-a lăsat mai prejos şi i-a transmis lui Bumbescu: „Din punctul meu de vedere, nu este un dezastru, este doar un moment ruşinos pe care l-am trăit în ultimele zile, iar aici s-a ajuns pentru că situaţia de a-i umili pe copii. Le era frică să mai intre pe teren, le tremurau picioarele şi aveau carenţe de motivare. Sigur că nu puteam emite mari pretenţii la acel meci cu Germania, dar aveam posibilitatea să reducem scorul la 3-4 goluri primite, nu să luăm 10, Bumbescu are mari carenţe profesionale“.

Rezultatele înregistrate de naţionala U16 în turneele amicale din această primăvară:

Romania U16 0-4 Austria U16

Romania U16 2-4 Austria U16

Romania U16 1-10 Germany U16

Ireland U16 0-1 Romania U16

Belgium U16 5-0 Romania U16

Romania U16 4-1 Slovakia U16

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV Miodrag Belodedici: „E jale mare în fotbalul românesc! Viitorul naţionalei e incert!”

Bumbescu, demis de la naţionala U16 după o serie de rezultate dezastruoase

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite