Fernando Torres spune "Pesi" în loc de "Pepsi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Torres, jucător la Liverpool
Fernando Torres, jucător la Liverpool

La filmarea unui spot, echipa de marketing a renumitei băuturi răcoritoare s-a inspirat chiar din experiența trăită alături de fotbalistul de la Liverpool.

Fotbalistul spaniol Fernando Torres (Liverpool) este protagonistul unui spot publicitar pentru renumita băutură răcoritoare "Pepsi". Jucătorul nu poate să spună "Pepsi", pronunțând "Pesi", spre disperarea regizorului care a coordonat filmările pentrun un spot publicitar.

Din experiența trăită alături de Fernando Torres, echipa de marketing de la "Pepsi" s-a inspirat și a marșat pe o altă idee, în care fotbalistul nu mai este erou de aventuri, ci un spaniol simplu, care nu poate pronunța corect.

O persoană din echipa care a participal la filmări a postat imaginile video pe reteau youtube.com. În două săptămâni, clipul a fost urmărit de peste 250.000 de persoane. Motiv pentru ca cei de la "Pepsi" să regândească strategia de marketing.

"Răcorește-te cu Pesi", spune Fernando Torres. "Pepsi!" vine replica regizorului. "Hei omule eu sunt de <<Fuenla>> și eu spun Pepsi", este replica fotbalistului originar din Fuenlabrada (Madrid). Mesajul spotului: "Pepsi sau Pesi, oricum ai spune economisești".

Vezi pe adevarul.es cum se chinuie Fernando Torres să pronunțe "Pepsi".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite