FED Cup Canada – România: analiza căpitanului nejucător după partidele de sâmbătă. Ce spune de Bouchard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Tecşor Cercel
Alina Tecşor Cercel

Canada şi România se află la egalitate, 1-1, după ce Abanda a învins-o pe Begu, iar Dulgheru a trecut de Bouchard. Calificarea în Grupa Mondială se va decide după confruntările de duminică.

Echipa României are mari emoţii înaintea partidelor de duminică, deoarece prezenţa lui Begu pe teren se află sub semnul întrebării.

Până să se lămurească dacă o va putea trimite pe teren pe ocupanta locului 33 în lume sau nu, Alina Tecşor Cercel a analizat, la Dolce Sport, rezultatul înregistrat după partidele de sâmbătă.

Ce a spus?

„Mă bucur foarte mult pentru Dulgheru, eram optimişti, Alexandra s-a autodepăşit, şi-a învins toate emoţiile. Suntem o echipă care are fete de o valoare ridicată, suntem împreună şi la bine, şi la rău pentru că acesta e spiritul acestei echipe, luptăm cu sufletul“, a declarat căpitanul nejucător din echipa României.

Ea a comentat şi modul în care Dulgheru şi stafful tricolorelor au ironizat-o pe Bouchard pentru nesimţirea ei. „N-am văzut ce au făcut pentru că eram cu spatele. Eu le-am spus să nu facem aşa ceva, dar pentru că am câştigat ne-am permis acest lucru. Ce a făcut Bouchard nu se încadrează în spiritul acestei competiţii“, a adăugat Tecşor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite