FCSB – Nordsjaelland, televizare în prime time: Postul care a luat drepturile la preț redus

0
Publicat:

România are trei echipe rămase în Conference League, dar un lucru e clar. Din partidele de joi, în turul III preliminar, FCSB – Nordsjaelland e meciul care stârnește cel mai mare interes. De altfel, comparativ cu jocurile pe care le vor disputa Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe, meciul roș-albaștrilor va începe ultimul, ca să fie cu adevărat în prime time.

Andrea Compagno, atacant FCSB
Andrea Compagno, atacant FCSB

Dacă Digi Sport a anunțat, astăzi, că va transmite Sepsi – Aktobe, marea lovitură a fost dată de Pro TV. Pentru că, potrivit gsp.ro, postul din Pache Protopopescu a achiziționat drepturile de televizare pentru FCSB – Nordsjaelland. De asemenea, UEFA a anunțat, în mod oficial, numele stadionului care va găzdui întâlnirea de joi seară, de la ora 21.30, după cum Adevărul a arătat aici.

Revenind la televizarea partidei pe care o va disputa vicecampioana României, s-au purtat negocieri dure pentru că FCSB ar fi solicitat, inițial, o sumă mult prea mare, de aproximativ 100.000 de euro. Pro TV ar fi achitat însă doar jumătate din această sumă, făcând o afacere destul de bună, în condițiile în care partidele de fotbal, mai ales cele ale FCSB-ului, garantează un rating mare.

România în turul III preliminar din Conference League, manșa tur

Joi, 10 august

Sepsi – Aktobe (Kazahstan) 20.00 Digi Sport

Farul – Flora Tallinn (Estonia) 20.30

FCSB – Nordsjaelland (Danemarca) 21.30 Pro TV

Meciurile retur se vor juca, joi, 17 august.

Iată de cine vor da formațiile românești, dacă vor avansa în play-off. Vorbim despre partidele decisive pentru intrarea în faza grupelor. Ele se vor juca pe 24 și 31 august:

*Farul – Învinsa confruntării Qarabag (Azerbaidjan) - HJK Helsinki (Finlanda)

*FCSB – Învingătoarea confruntării Sabah (Azerbaidjan) - Partizan (Serbia)

*Sepsi – Învingătoarea confruntării Bodo/Glimt (Norvegia) / Pyunik (Armenia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite