FCSB - Hermannstadt 2-2. Edjouma îl salvează pe Dică de la un eșec în fața unei nou-promovate

0
Publicat:

FCSB a făcut din nou un meci foarte slab în fața unei nou-promovate. Dică a fost salvat pe final de reușita lui Edjouma, în prelungirile meciului, obținând doar o remiză, scor 2-2 cu Hermannstadt.

Edjouma îl salvează pe Dică de la un eșec în fața unei nou-promovate FOTO Digisport
Edjouma îl salvează pe Dică de la un eșec în fața unei nou-promovate FOTO Digisport

Hermannstadt este surpriza noului sezon. Nou-promovata de la Sibiu stă foarte prost la capitolul salarii plătite, dar rezultatele de pe teren sunt mult pește așteptări. Sibienii sunt neînvinși după 6 etape și au fost foarte aproape să smulgă 3 puncte pe terenul vicecampionei, după ce au condus de două ori. 

Partida de pe Arena Națională a început spectaculos cu ocazii de ambele tabere. În minutul 21 Dawa face o greșeală de începător în jumătatea proprie de care profită Budean și deschide scorul. 14 minute mai târziu Dawa își repară greșeala cu un gol spectaculos. 

La pauză, Dică a schimbat nu mai puțin de patru jucători. Edjouma, Cordea, Miculescu și Popescu au fost introduși pe teren să schimbe jocul formației roș-albastre. Acest lucru însă nu a avut loc, FCSB chinuindu-se să se apropie de careul oaspeților. Hermannstadt a profitat de un corner obținut ușor și s-a desprins pe tabelă prin reușita lui Paraschiv în minutul 65. Edjouma a salvat onoarea gazdelor cu câteva secunde înainte de fluierul final. 

FCSB nu profită de pasul greșit al campioanei CFR Cluj care a pierdut cu Farul Constanța și rămâne pe locul 13 cu doar 7 puncte acumulat în primele 6 partide. De cealaltă parte, sibienii își continuă parcursul bun din noul sezon adunând 10 puncte în primele 6 partide și rămân neînvinși de la revenirea în Superligă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite