EURO 2023 U21. Replică dură pentru Mihai Stoica după „scandalul chiloților” la națională. „Are facultate la Jilava”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, cel care comentase o imagine surprinsă înainte de România U21 - Spania U21 0-3, spunând despre staff-ul naționalei că nu dă bine apărând în ”chiloți”, a primit o deplică dură de la medicului sportiv Adrian Motoacă, fost la Dinamo.

Staff-ul naționalei de tineret, înainte de meciul cu Spania. Captură TVR 1
Staff-ul naționalei de tineret, înainte de meciul cu Spania. Captură TVR 1

„Eu sunt puţin reticent. N-am înţeles un singur lucru. Jucătorii și staff-ul au venit îmbrăcați elegant, dar la imn au stat în pantaloni scurţi, cu ciorapi negri și albi. Asta e echipa naţională? Ce înseamnă asta? Chiar nimeni nu poate să se uite la ei și să le zică să îşi pună pantaloni lungi? La imn nu poţi să te prezinti în chiloţi. Nu arată bine! Nu se poate, nu e normal!”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport, după partida România U21 - Spania U21.

Deranjat de afirmațiile managerului roș-albaștrilor, pentru că i-a atacat unul dintre colegii de breaslă, fostul doctor al lui Dinamo a publicat pe contul său de Facebook un mesaj la adresa oficialului de la FCSB.

Mihai Stoica a fost contrat dur de medicul sportiv. Foto Facebook
Mihai Stoica a fost contrat dur de medicul sportiv. Foto Facebook

„«Nu trageți în mesager!» Vedeam deunăzi cum domnul manager al FCSB - cel mai bine îmbrăcat de la echipa de Liga 1 menționată , omul care decide «moda» la echipă, mare critic literar și ilustru designer vestimentar (a se vedea poza în care domnul Mihai Stoica aducea în exclusivitate pe stadioane moda «Trash bucket» de pe podiumurile penitenciarelor din România) - s-a luat de «chiloții» staffului echipei naționale a României”.

„(...) Domnul ex-pușcăriaș ar trebui să se uite în grădina pe care o «păstorește» înainte să împroaște cu noroi în stânga și în dreapta, fără a râde de burțile domnilor medici, maseuri sau kinetoterapeuți, pentru că știința și priceperea lor nu stau in aspectul fizic.

Adrian Motoacă, replică pentru MM Stoica. Foto Facebook
Adrian Motoacă, replică pentru MM Stoica. Foto Facebook

Sunt consternat cum astfel de specimene, făra nici cea mai mică pregătire, de multe ori nici măcar pe latura sportivă, ca să nu mai vorbesc de cea medicală, comentează la adresa unor oameni cu o pregatire net superioară (în ani buni de facultate și pregătire) și cu școli de rang mult mai înalt decât «facultățile» terminate de aceștia pe la Jilava sau Rahova”.

Mă simt consternat, pentru că în perioada mea la FC Dinamo, domnul antrenor Dušan Uhrin Jr ( alt ilustru sportiv si manager care nu jucase decât tenis si baschet in viața lui) râdea des de ghetele mele cu filet de culoare portocalie, numindu-mă bufon sau circar de față cu jucătorii sau membrii staff'ului, deși ghetele erau un accesoriu mai mult decât obligatoriu și util pe terenurile de iarbă!”, a scris medicul sportiv Adrian Motoacă după ”scandalul chiloților” de la Euro 2023.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite