Emeric Ienei, despre umilinţa Stelei: „E greu să te gândeşti la calificare când ai golaveraj 0-7“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei, recunoaşte că Steaua a făcut un meci modest cu Chelsea, precizând că speranţele pentru o calificare în primăvara europeană sunt infime în acest moment.

Chiar dacă a avut deseori conflicte cu Mihai Stoica din cauza obiceiului său de a comenta evoluţiile Stelei, Emeric Ienei a vorbit şi despre eşecul usturător suferit de echipa sa favorită contra lui Chelsea în Liga Campionilor. Potrivit fostului mare antrenor al campioanei Europei din 1986, Steaua nu mai seamănă deloc cu echipa care defila în campionat în sezonul trecut. Ienei îi atrage atenţia şi lui Reghecampf, pe care îl roagă să-şi tempereze optimsmul dinaintea partidelor cu miză mare.  

"Jocul n-a mai semănat cu cel practicat de Steaua acum 6-7 luni. Nu ştiu dacă e neapărat scădere de formă. Au avut în faţa lor o echipă care a fost mai valoroasă. Totuşi, în oarecare măsură, jucătorii îmi par mai jos din punct de vedere fizic şi psihic. Nu ştiu dacă îi putem reproşa ceva lui Reghecampf. Ar trebui să-l încurajăm şi el la rândul lui să-i încurajeze pe jucători, să le ia puţin din greutatea de pe umerii lor. El trebuie să nu mai vorbească înainte de joc şi să spună că-i batem. Să vorbească după meci. E greu să te mai gândeşti la calificare când ai pierdut două jocuri şi ai golevaraj 0-7. Trebuie să câştige tot de acum încolo", a precizat fostul antrenor al Stelei pentru ziare.com.

Emeric Ienei: Mi-a plăcut Gardoş; şi Tănase a mai încercat câte ceva. Tănase are nişte calităţi tehnice extraordinare, dar tactic greşeşte
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite