Elisabeta Lipă, furibundă după refuzul jucătoarelor de tenis de a merge la JO de la Tokyo: „Este de neacceptat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elisabeta Lipă FB

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a comentat în temreni duri decizia jucătoarelor de tenis de nu participa în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Tokyo, competiţie care va începe peste 3 săptămâni.

Multiplă medaliată la ce a mai importantă întrecere mondială, Lipă a declarat că nu poate accepta un astfel de comportament. "Nu aş comenta nici ca vicepreşedinte al COSR, nici ca preşedinte de federaţie, aş comenta din postura de sportiv care a participat la 6 ediţii ale Jocurilor Olimpice. Este de neacceptat să refuzi să participi, eu nu pot să accept un asemenea comportament. Nu pot să cred că un sportiv care ajunge să practice înalta performanţă nu îşi doreşte să ajungă la Jocurile Olimpice. Pur şi simplu nu pot să accept acest lucru", a afirmat Lipă, potrivit DigiSport.ro.

În data de 20.06.2021, Federaţia Română de Tenis a informat COSR că Simona Halep, Sorana Cîrstea, Patricia Ţig, Irina Begu sunt accidentate şi este necesară retragerea lor din Echipa Olimpică pentru JO Tokyo 2020. Ulterior, Ana Bogdan a devenit eligibilă pentru competiţia olimpică, dar şi ea a renunţat la participare. România va fi reprezentată la fete doar de Monica Niculescu şi Raluca Olaru în proba de dublu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite