După îndelungi tatonări, cel mai bun fotbalist de la Viitorul Constanţa va juca la Steaua din vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorit în Ghencea încă de la începutul anului, Denis Alibec de la Viitorul Constanţa va fi transferat la Steaua, dar va juca pentru echipa roş-albastră începând cu vara acestui an.

Laurenţiu Reghecampf l-a dorit insistent pe Denis Alibec în pauza dintre tur şi retur, dar transferul fotbalistului de 22 de ani a picat în ianuarie din cauză că Gigi Becali n-a vrut să-i ia lui Gheorghe Hagi cel mai promiţător atacant al său. Până la urmă, Becali s-a răzgândit şi acum a decis să-l transfere pe Alibec. Totuşi, patronul Stelei a făcut un compromis pentru naşul său, Gheorghe Hagi, patronul Viitorului Constanţa.

„Alibec va fi jucătorul Stelei din vară, transferul e rezolvat în proporţie de 99 la sută. Îl puteţi considera al nostru din vară”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

La auzul veştii că va juca la Steaua din vară, Alibec a fost foarte încântat, precizând că abia aşteaptă să îmbrace tricoul roş-albatru. „Sunt foarte bucuros că Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali spun numai cuvinte frumoase despre mine. Înseamnă mult aprecierea oamenilor care se ocupă de o echipă precum Steaua, care domină campionatul şi care a fost la înălţime şi în Europa. Nu prea văd cum ar putea vreun fotbalist să spună nu unei astfel de echipe”, a spus atacantul de 22 de ani.

Deşi jucătorul este împrumutat la Viitorul Constanţa, fiind sub contract cu Inter Milano până în iunie 2013, Alibec e convins că Steaua se va înţelege cu oficialii italieni pentru un transfer definitiv. „Până în vară sunt jucătorul Viitorului, după care se vor clarifica lucrurile. Impresarul meu m-a anunţat că cei de la Inter, club de care aparţin, mă vor suna şi vor discuta pe marginea viitorului meu”, a conchis Alibec.

Nicuşor Stanciu, Niţă de la Chiajna şi Alibec sunt primele trei transferuri ale Stelei pentru viitorul sezon

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite