Dumitru Dragomir bate în retragere şi le dă o veste excelentă contestatarilor săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir recunoaşte că echipa Universitatea Craiova nu ar fi trebuit dezafiliată FOTO Răzvan Păsărică
Dumitru Dragomir recunoaşte că echipa Universitatea Craiova nu ar fi trebuit dezafiliată FOTO Răzvan Păsărică

După ce procurorii DNA au anunţat săptămâna trecută că Dumitru Dragomir va fi trimis în judecată în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, preşedintele LPF, speriat de o posibilă condamnare la închisoare, a dat un pas înapoi, făcând un anunţ care îi va bucura pe toţi suporterii din România.

Nemulţumit de scandalurile în care a fost implicat din cauza dezafilierii Craiovei şi simţinând că ar putea pierde în justiţie lupta cu procurorii DNA, Dragomir a precizat că s-a săturat să fie găsit ţap ispăşitor de toată lumea, motiv pentru care vrea să renunţe la conducerea LPF.

„După ce Mircea Sandu a declarat că se va retrage în vara anului 2014, vă anunţ că mă bate şi pe mine gândul să mă retrag. Atât mie, cât şi lui Mircea Sandu ni se întâmplă asta din cauza funcţiilor pe care avem, care sunt extrem de vânate. Mai mult, acest scandal cu Craiova, mi se trage şi din cauza lui Victor Piţurcă. Nu m-am dus în ultimul Comitet Executiv deoarece nu am vrut să votez, nu vreau să mă mai ia DNA-ul în primire. Această decizie o luasem şi înainte de excluderea Craiovei şi eu zic că era mai bine să nu mă duc atunci să votez. Din păcate pentru mine, funcţia m-a obligat să fac asta”, a spus Dragomir la Sport.ro.

După aproape trei ani de la dezafilierea Craiovei, şeful LPF recunoaşte că votarea defiinţării Universităţii a fost un abuz. „Chiar dacă, poate, Mircea Sandu şi juristul FRF au luat corect această hotărâre, eu cred că nu trebuia să i se întâmple asta Craiovei, cu tot riscul la care ne supuneam din partea UEFA şi FIFA. Sunt sigur că dacă în Spania era aceeaşi situaţie, Valencia nu era niciodată exclusă din competiţie”, a adăugat Dragomir, care va pune şi mai mult paie pe foc prin această declaraţie, adâncinc cuţitul în rana suporterilor olteni ai fostei echipe Universitatea Craiova.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite