Djokovici are „elixirul tinereții“: previziune spectaculoasă a legendarului Becker pentru 2024

0
Publicat:

Djokovici (36 de ani, 1 ATP) și Alcaraz (20 de ani, 2 ATP) își vor face încălzirea pentru noul sezon la Riad, în cadrul unui demonstrativ, după ce s-a vorbit mult despre rivalitatea lor în ultima stagiune.

Novak Djokovici
Novak Djokovici

Chiar dacă unii au crezut că puștiul spaniol de 20 de ani îl va „pensiona“ pe Nole, nu s-a întâmplat deloc așa! Din contră! Djokovici, la 36 de ani, a scris istorie, devenind primul jucător care a disputat finalele tuturor turneelor de Grand Slam. Liderul ATP a și câștigat trei din aceste finale, ajungând, în premieră istorică, la 24 de trofee majore în palmares.

Și, la cum vede legendarul Boris Becker (56 de ani) lucrurile, Nole nu se va opri aici, deși va împlini 37 de ani pe data de 22 mai. „Mă aștept ca Djokovici să câștige un Grand Slam sau două în 2024. Dar, de asemenea, cred că Alcaraz și cei tineri vor progresa în viitorul sezon. E greu să joci tenis la 36 de ani. Lumea se întreabă când va obosi Nole sau când își va pierde motivația. Când se va apropia de el generația tânără? Dar nu cred că e cazul. Anul acesta, a câștigat trei Grand Slam-uri și a jucat o finală fabuloasă la Wimbledon împotriva lui Alcaraz. Pentru mine, acela a fost meciul anului. A fost de pe altă lume. Cred că niciun sport n-a avut nimic mai bun de oferit prin comparație“, a spus Becker, potrivit Eurosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite