Djokovic a tremurat incontrolabil în timpul finalei de la Turneul Campionilor VIDEO

0
Publicat:

În timpul finalei de la Turneul Campionilor a avut loc un moment bizar cu Novak Djokovic în prim plan. Sârbul a început să tremure incontrolabil la două zile după ce i s-a întâmplat același lucru în timpul partidei cu Daniil Medvedev.

Foto captura Twitter
Foto captura Twitter

Un moment bizar s-a petrecut în timpul finalei dintre Novak Djokovic și Casper Ruud. Într-un moment de pauză, sârbul a fost suprins de camere cum tremura incontrolabil pe bancă. Este cunoscut faptul că sportivul a fost chinuit de problemele medicale în ultima vreme. Chiar și așa el a reușit să câștige finala cu Ruud și să își adjudece al șaselea trofeu, egalând recordul lui Federer.

Momentul în care Djokovic a tremurat incontrolabil

În timpul unei pauze de odihnă, mâinile lui Djokovic au început să tremure incontrolabil atunci când acesta se ștergea de transpirație cu prosopul. În urmă cu două zile i s-a întâmplat același lucru și s-a stropit cu apă rece pentru a scăpa de această stare. 

Grație evoluției spectaculoase de la Turneul Campionilor unde nu a pierdut nici o partidă, Novak Djokovic s-a ales și cu un premiu record de 4.74 milioane de dolari, potrivit Prosport

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite