Dinu Gheorghe a fost convins de Valerii Moraru să vină la Rapid. „Dacă scăpăm de retrogradare, este echivalent cu câştigarea campionatului!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe vrea să scape Rapidul de retrogradare
Dinu Gheorghe vrea să scape Rapidul de retrogradare

Valerii Moraru l-a covins pe Dinu Gheorghe să revină la Rapid în funcţia de preşedinte, mutarea urmând să fie anunţată oficial zilele următoare. Cu acest prilej, "Vamă" a anunţat care este obiectivul echipei din Grant pentru acest sezon.

Dinu Gheorghe a ezitat îndelung în privinţa ofertei de a reveni la Rapid ca preşedinte. Motivul? Formaţia din Grant este în insolvenţă, iar situaţia financiară nu este tocmai roz, jucătorii fiind neplătiţi de mai multe luni.

Patronul Rapidului a purtat o rundă de negocieri cu "Vamă", pe care l-a asigurat că până în vara anului viitor echipa va ieşi din insolvenţă şi că bugetul va fi suficient pentru a acoperi toate datoriile şi salariile. Aceste promisiuni l-au convins pe fostul preşedinte al Astrei să accepte oferta lui Moraru.

"Domnul Moraru mi-a garantat că la vară Rapid va ieşi din insolvenţă. Eu îmi doresc ca Rapid să scape de probleme la finalul sezonului. Dacă totul e normal, probabil că în zilele următoare voi fi numit preşedinte la Rapid. Obiectivul pentru acest sezon este salvarea de la retrogradare. Dacă Rapid scapă, este un lucru echivalent cu câştigarea campionatului", a declarat Dinu Gheorghe pentru Digi Sport.

Dinu Gheorghe a mai fost preşedinte la Rapid în perioada 2005-2006, atunci când formaţia pregătită de Răzvan Lucescu a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, fiind eliminată chiar de Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite