Dinamo, strigăt de disperare: Căpitanul Dan Nistor i-a bătut obrazul patronului Ionuţ Negoiţă într-un interviu dur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ are trei victorii şi o remiză în ultimele patru etape, a ajuns la un punct de play-off, însă, în continuare, e neglijată de finanţatorul ei.

Ionuţ Negoiţă e „omul invizibil“ la Dinamo! A tot ameninţat că va vinde clubul, însă, deocamdată, doar nu-şi plăteşte fotbaliştii. 

Dacă la începutul sezonului, exsita scuza rezultatelor slabe, Dinamo fiind, la un moment dat, pe ultimul loc, acum nici acest argument nu mai există. Dinamo a renăscut sub comanda lui Duşan Uhrin jr, are şanse mari la play-off, însă fotbaliştii ei joacă pe „burta goală“. De aceea, după victoria cu Viitorul, căpitanul Dan Nistor a oferit un interviu în care i-a bătut obrazul patronului Ionuţ Negoiţă.

Ce a spus Dan Nistor?

*Eu voiam neapărat să câştig, am primă de joc şi vreau să strâng cât mai mulţi bani pentru copilul meu.Când nu primesc banii mă motivează foarte mult pentru că vin sărbătorile, să se adune acolo. O să-i primim, sută la sută, săptămâna asta a venit cineva din conducere şi ne-a promis că se va rezolva, noi am demonstrat că merităm banii şi vom demonstra în continuare.  

*Sincer, mi-aş dori foarte mult să vină Ionuţ Negoiţă la echipă, mi-e foarte dor de dânsul, n-a mai venit de mult timp. Îi fac o invitaţie pe această cale. Am auzit că şi-a făcut implant (n.r. – de păr), probabil nu o să-l mai recunoaştem. Dacă nu era el, acest club era în faliment!

Liga I, etapa a 14-a

Vineri

Sepsi – Voluntari 0-0

Sâmbătă

Chindia – Gaz Metan 1-1

Hermannstadt – FCSB 0-4

Duminică

Clinceni – CS U Craiova 0-0

Botoşani – Astra 1-2

Dinamo – Viitorul 3-2

Luni

Poli Iaşi – CFR Cluj 2-1

Clasament

1. CFR Cluj 27 de puncte

2. Viitorul 25p

3. CS U Craiova 24p

4. Gaz Metan 22p

5. Astra 22p

6. Poli Iaşi 21p

----------------------

7. FCSB 21p

8. Dinamo 20p

9. Botoşani 19p

10. Sepsi 16p

11. Chindia 16p

12. Hermannstadt 12p

13. Academica Clinceni 11p

14. Voluntari 7p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite