Dinamo și-a găsit antrenor. „Câinii” vor să se salveze pe mâna unui croat care nu a mai activat de un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Croatul Zeljko Kopic (46 de ani) va fi noul antrenor al lui Dinamo, după ce ”câinii” s-au despărțit în urmă cu 3 zile de Ovidiu Burcă. Acesta va conduce primul antrenament în cursul zilei de sâmbătă și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Dinamo e penultima în Superliga, cu 10 puncte, cu 8 mai puține față de următoarea în clasament, FCU Craiova.

Zeljko Kopic nu a mai antrrenat de un an. Foto Facebook
Zeljko Kopic nu a mai antrrenat de un an. Foto Facebook

Supă despărțirea de Ovidiu Burcă, șefii lui Dinamo au încercat să-i convingă, rând pe rând, pe Florin Bratu, Ionuț Badea, Florin Maxim și Liviu Ciobotariu să preia echipa, însă au primit numai refuzuri. Apoi, ”câinii” s-au orientat către doi tehnicieni croați, Robert Prosinecki și Zeljko Kopic. Ultimul a fost cel care a răspuns pozitiv solicitării ”alb-roșilor”, ajungând deja în România.

Zeljko Kopic este liber de contract de un an, ultima dată antrenând echipa bulgară Botev Plovdiv, de care s-a despărțit în urmă cu un an. Croatul a mai pregătit pe Dinamo Zagreb și Hajduk Split. El va sta pe banca bucureștenilor la meciul de luni cu Sepsi și va fi plătit ”regește” la formația din șos Ștefan cel Mare: 8.000 de euro pe lună.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite