Dialog incredibil al lui Lukașenko cu ministrul sportului: „Nu am văzut fotbaliștii noștri la Mondial. Sau nu mă uit destul?” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko l-a convocat pe ministrul sportului pentru a-l întreba de ce echipa națională a țării sale nu este calificată la Campionatul Mondial din Qatar.

Lukașenko s-a declarat impresionat de jocul echipelor calificate la Campionatul Mondial din Qatar, însă știe că jocul naționalei țării sale nu se poate compara cu marile puteri din sportul mondial.

Totuși, liderul din Belarus l-a tras la răspundere pe ministrul sportului, de la care a avut pretenția de a îndrepta fotbalul către performanță. 

„Serghei Mihailovici, dintr-un anumit motiv, nu i-am văzut pe fotbaliștii noștri acolo. Sau nu mă uit destul de mult? Noi nu suntem nici măcar pe aproape. Mai mult, compar jocul fotbaliștilor noștri cu jocul de acolo. Și ei joacă așa chiar și iarna. Ca fost fotbalist care a jucat mult, acest lucru mă sperie. Sportul acesta, la fel ca multe altele, este într-o situație groaznică. Când te-am numit ministru, am sperat că tu, ca militar de carieră, căruia îi place sportul și îl înțelege, o să faci lucrurile să se îndrepte în direcția cealaltă”, i-a transmis Lukașenko ministrului Serghei Mihailovici. 

Naționala statului Belarus nu s-a calificat niciodată la un Campionat Mondial de fotbal. Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din Belarus a fost Alexandr Hleb, fotbalist care a evoluat în Premier League, pentru Arsenal Londra. 

Belarus este în grupă cu România, la calificările pentru Euro 2024, alături de Elveția, Israel, Kosovo și Andorra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite