Diagnostic crunt pentru Luca Mihai, după Dinamo-Poli Iași. Ar putea fi sesizată Poliția!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul central de la Poli Iași, a suferit o accidentare groaznică în meciul Dinamo-Poli Iași, în etapa cu numărul 4 din play-out-ul din Superligă.

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

În minutul 29 al partidei Dinamo-Poli Iași, la scorul 0-0, Homawoo l-a izbit violent cu capul în ceafă pe Luca Mihai, iar jucătorul de la Iași a rămas întins pe gazon, cu scurgeri de sânge din ureche. Hațegan i-a acordat doar cartonaș galben dinamovistului!

După internarea lui Mihai Luca la Elias, unde a fost dus după lovitura primită de la Homawoo, oficialii Politehnicii Iași au anunțat diagnosticul primit de acesta la internare: „Multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă”.

Fotbalistului ieșean i se va mai face un CT (computer tomograf) după cel făcut imediat la internare. De asemenea, oficialilor Poli Iași li s-a dat de înțeles că va fi anunțată Poliția, ca în cazul unui eveniment cu acte de violență.

În aceste momente, fotbalistul este însoțit de mama lui, care a avut un șoc în momentul în care a văzut care este starea copilului ei. Aceasta se dusese la ambulanță pentru a se interesa de starea lui Luca și a izbucnit în plâns în momentul în care s-a deschis ușa.

Luca Mihai a fost o perioadă inconștient, dar apoi și-a revenit. Ne-am panicat cu toții când a intrat ambulanța.

Este un copil, copil de lotul național de tineret, jucător de perspectivă. Ar fi păcat să aibă probleme, îi vedeam un viitor frumos. Sperăm să fie totul bine, ne dorim ca băiatul să fie bine, asta este cel mai important pentru el și familia lui. La pauză am coborât la vestiar tocmai ca să-i încurajez,” a declarat Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași, la DigiSport.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite