De ce și-a ales Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari, un soț mai în vârstă. Ce spune despre Ion Țiriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, unul dintre acționarii prestigioasei companii cu același nume, a divulgat într-un interviu acordat DIGI FM numele românului care deține un avion privat „Bombardier”.

Piero Ferrari și Romina Gingașu
Romina Gingașu l-a cunoscut pe Piero Ferrari la vârsta de 24 de ani. Foto Profimedia (Arhivă)

În cadrul interviului, Romina Gingașu a povestit cum s-a cunoscut cu omul de afaceri: „L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. 

Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat”, a afirmat românca, în vârstă de 31 de ani. 

Fiind întrebată dacă a vândut vreun avion privat „Bombardier” unui român, aceasta a afirmat: „Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze... Din punct de vedere financiar, legal...”. 

Cei doi au fost împreună la prima cursă de Formula 1 din acest sezon, care s-a desfășurat în Bahrain. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite