David Popovici, sfătuit de Margareta Nistor: Cu cine a fost comparat cel mai bun înotător român VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Popovici scrie istorie în natația mondială, însă, recent, s-a văzut că poate fi și un model de succes, după ședința foto realizată pentru italienii de la „Arena“, cu prilejul parteneriatului semnat cu acest brand de echipament sportiv.

David Popovici, rezultate fantastice, cu 11 medalii de aur în vară. FOTO: Arhiva Adevărul
David Popovici, rezultate fantastice, cu 11 medalii de aur în vară. FOTO: Arhiva Adevărul

Dincolo de calitățile sale atletice, incontestabile și uimitoare la vârsta sa pentru specialiști, David Popovici e și un foarte bun orator. Ceea ce se vede, de fiecare dată când vorbește cu presa. Pe lângă faptul că e capabil să fie coerent și să aibă un mesaj cu substanță, evitând vorbele goale, David stăpânește foarte bine și limba engleză.

Iar acum, Irina Maragareta Nistor (65 de ani) a venit cu o idee originală, probabil, încurajată de aparițiile media pe care le-a avut David. Concret, criticul de film a spus că înotătorul legitimat la CS Dinamo poate avea succes și ca actor de cinema!

Pe David Popovici îl văd ca pe un actor de cinema! E un Schwarzenegger mult mai bine... Dar înoată la fel de bine ca Tarzan și ca Johnny Weissmüller (n.r. – actorul care a jucat, la un moment dat, rolul lui Tarzan) și sper să facă și o carieră cinematografică“, a spus Margareta Nistor, prezentă la podcastul „Altceva cu Adrian Artene“.

VEZI DECLARAȚIA DATĂ DE MARGARETA NISTOR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite