David Popovici, mesaj dup─â aurul de la ┼čtafet─â: Publicul ┼či sus┼úinerea tuturor ne-au dat aripi!

0
0
Campionatele europene de inot LEN European Aquatics David Popovici natatie in Otopeni Ilfov 5 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Echipa Rom├óniei a c├ó┼čtigat medalia de aur ├«n proba de ┼čtafet─â masculin 4x100 m liber, dup─â o curs─â pasionant─â, ├«n care s-a luptat pentru primul loc cu echipa Marii Britanii.

"Rom├ónia - ┼čtafet─â 4x100m liber

Vă mulţumim!

Publicul ┼či sus┼úinerea tuturor ne-au dat aripi!┬á
#TeamRomania", este mesajul sportivului român.


Echipa masculin─â a Rom├óniei (David Popovici, Vlad-┼×tefan Stancu, ┼×tefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu) a cucerit medalia de aur la Campionatul European de nata┼úie juniori de la Otopeni, ├«n proba de ┼čtafet─â 4x100 m liber.

David Popovici a ├«notat ├«n primul tur ┼či a scos cel mai bun timp al probei, 47 de secunde ┼či 54 de sutimi. Au urmat alte dou─â schimburi cu Vlad-┼×tefan Stancu ┼či ┼×tefan Cozma, ├«n care Rom├ónia a ├«ntors a doua, dup─â echipa Marii Britanii, iar ├«n ultimul schimb a ├«notat Patrick-Sebastian Dinu, care a reu┼čit s─â readuc─â echipa tricolor─â pe pozi┼úia ├«nt├ói.

Rom├ónia s-a clasat pe primul loc, cu timpul de 3 minute, 18 secunde ┼či 93 de sutimi, pe pozi┼úia a doua a venit Marea Britanie (timp 3:19.01), iar pe locul al treilea s-a clasat Italia (cu 3:19.42).

Delega┼úia Rom├óniei a c├ó┼čtigat astfel prima ei medalie la aceast─â edi┼úe a Campionatului European de nata┼úie pentru juniori.

├Än finala probei feminine de ┼čtafet─â 4x100 m liber, echipa Rom├óniei (Bianca Costea, Irina-Ana Preda, Anastasia Bako, Rebecca-Aimee Diaconescu) s-a clasat pe locul 5, cu timpul de 3 minute, 48 de secunde ┼či 37 de sutimi.

Competi┼úia feminin─â a fost c├ó┼čtigat─â de Italia (3:42.98), urmat─â de Fran┼úa (3:43.49) ┼či Germania (3:45.63)Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite