Dani Alves, primele cuvinte după eliberarea din închisoare. Unde a fost surprins de jurnaliștii spanioli

0
Publicat:

La 14 luni după ce a fost încarcerat, Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit o cauțiune de un milion de euro autorităților catalane. Condamnat la 4 ani și jumătate pentru viol, fostul fotbalist nu poate părăsi Spania și trebuie să meargă în instanță în fiecare săptămână.

Dani Alves a plătit un milion de euro pentru a ieși din închisoare. Foto Getty images
Dani Alves a plătit un milion de euro pentru a ieși din închisoare. Foto Getty images

Brazilianul și-a reluat viața normală, după cum explică jurnaliștii de la El Periodico, care l-au reperat la o masă a restaurantului Mr. Porter din Barcelona. Dani Alves a ieșit în oraș alături de prietenul său apropiat Bruno Brasil, același care l-a însoțit în noaptea de 30 decembrie la clubul de noapte Sutton, unde a avut loc agresiunea sexuală asupra unei tinere.

Vineri, la scurt timp după ce s-a prezentat la secretariatul secției 21 a Tribunalului din Barcelona, cel mai titrat fotbalist al lumii le-a răspuns la câteva întrebări ziariștilor spanioli. "Este ceea ce trebuie să fac. În fiecare vineri merg la tribunal și atât. Nu am prea multe de făcut", a explicat fostul jucător al Barcelonei, în timp ce savura o masă copioasă: praz prăjit, ardei iute, ossobuco de miel prăjit lent, carne wagyu bine făcută, mămăligă și sorbet thailandez, pe bază de cocos, mango și coaja de lime.

Se adaptează la orie situație

Dani Alves, care a refuzat să vorbească cu presa de la închisoare, a fost amabil, deși nu a vrut să comenteze cazul său „pentru că este încă urmărit penal”. Asta chiar dacă el a acordat o exclusivitate unei publicații populare din țara sa în schimbul milionului de euro cu care și-a plătit cauțiunea.

Brazilianul a făcut o comparație cu fotbalul pentru a descrie momentul în care se află: ”Meciurile pe care trebuie să le joc sunt în instanță”. Dar „habar nu are” cât poate dura acest meci până la soluționarea tuturor contestațiilor prezentate de părți. Alves a fost întrebat și cum a petrecut cele 14 luni în închisoare. "Oriunde merg, supraviețuiesc. Mă adaptez la orice pentru că pentru mine nu locul sfințește omul, ci omul sfințește locul”, a răspuns fostul fotbalist, după care a zâmbit și a transmis că acum este ”calm și bine”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite