Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj. Decizie finală a patronului, după circul din ultimele zile: „Caz închis“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce l-a „distrus” în presă pe Dan Petrescu, Nelu Varga, finanțatorul de la CFR Cluj, anunță acum că „Bursucul” va rămâne la cârma echipei campioane. Strategia antrenorului de a amâna discuția programată pentru marți și a lăsa timpul să-l liniștească pe patron a dat roade.

Dan Petrescu își poate continua munca la CFR Cluj. Foto: Sportpictures
Dan Petrescu își poate continua munca la CFR Cluj. Foto: Sportpictures

Nelu Varga a revenit la sentimente mai bune și a anunțat pentru Fanatik că Dan Petrescu va rămâne antrenorul lui CFR Cluj: „Am vorbit acum la telefon cu el, e doar răcit, nu are Covid... El mi-a spus că joi o să fie la antrenament. Nu mai discutăm de plecare, e caz închis. Rămâne la CFR! Avem nevoie de rezultate, de munca lui și a echipei, nu să facem circ la televizor”.

Discursul patronului s-a modificat peste noapte cu 180 de grade. Zilele trecute, el își înfiera antrenorul„Suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40-50.000 de euro pe lună. Dragoste cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii”, spunea Nelu Varga despre Dan Petrescu în urmă cu două zile.

Dan Petrescu este la al treilea mandat la CFR Cluj. Ardelenii au câștigat ultimele cinci titluri de campioană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite