Cosmin Contra, la CFR Cluj. Negocieri în impas: antrenorul cere banii în avans, patronul Varga nici nu vrea să audă

0
0

Cosmin Contra (46 de ani), fostul selecționer al României, negociază preluarea postului de antrenor principal la CFR Cluj, deși antrenorul Dan Petrescu încă nu a părăsit echipa campioană!

Cosmin Contra ar putea reveni în fotbalul românesc după o pauză de doi ani. Foto Arhivă Adevărul
Cosmin Contra ar putea reveni în fotbalul românesc după o pauză de doi ani. Foto Arhivă Adevărul

Negocierile dintre Cosmin Contra și Nelu Varga pentru preluarea băncii tehnice a CFR-ului se desfășoară anevoios. Din informațiile obținute de gsp.ro, antrenorul solicită ca o mare parte din salariul convenit să-i fie plătită în avans. Însă patronul echipei nici nu vrea să audă, având în vedere situația dezastruoasă a clubului.

„Guriță” se teme că va rămâne fără bani în situația probabilă în care clubul va intra în insolvență. Antrenorul a pățit fix acest lucru la precedenta aventură din fotbalul românesc, când a pregătit pe Dinamo.

”Oferta de la CFR Cluj? Nu vreau să vorbesc acum despre muncă. Sunt în vacanță, în Grecia, cu familia. Nu-mi arde acum de asta. Voi vedea ce voi face, după vacanță”, a declarat Cosmin Contra, potrivit ProSport.  

Datorii de zeci de milioane de euro

La Cluj, situația financiară a clubului din Gruia este delicată. CFR este sufocat de datorii uriașe, situate oficial la 26 de milioane de euro în finalul anului 2021. Chiar finanțatorul Nelu Varga a vorbit deunăzi despre datorii de „zeci de milioane”, acuzându-l pe actualul antrenor, Dan Petrescu, că l-a îngropat din punct de vedere financiar.

”Bursucul” și patronul Nelu Varga sunt așteptați să aibă discuția finală în cursul zilei de marți. Petrescu nu vrea să renunțe la clauza de reziliere unilaterală a contractului, de 400.000 de euro, în timp ce finanțatorul încearcă să-l convingă să plece gratis. 

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite