Curse speciale pentru suporterii care vor să meargă la meciul România-Slovacia, anunță TAROM

0
Publicat:

TAROM pune la dispoziție două zboruri speciale destinate suporterilor dornici să participe la meciul România-Slovacia, care va fi disputat miercuri, 26 iunie, pe stadionul din Frankfurt, anunță vineri, 21 iunie, compania aeriană printr-un comunicat.

Aeronavă TAROM
TAROM introduce două zboruri speciale. Foto: Shutterstock (Arhivă)

În acest sens, cursa specială TAROM RO1301 va decola miercuri, 26 iunie, de la Otopeni la ora 8.50 și va ajunge la Frankfurt la 10.30 (ora locală). Joi, 27 iunie, cursa RO1302 va decola din Frankfurt la 11.30 și va ateriza pe Otopeni la ora 14.55 (ora locală a României). 

Biletele la aceste doua curse speciale dedicate fanilor Generației de suflet a fotbalului românesc care își doresc să trăiască fiecare clipa a meciului alături de echipa naționalei sunt puse în vânzare acum, direct pe site-ul companiei www.tarom.ro 

În contextul general al atmosferei EURO 2024, dar mai ales în cel special al meciului României, am încercat să venim în sprijinul fanilor echipei naționale cu două curse dedicate, astfel încât toți cei care vor să fie efectiv alături de fotbaliști, să poată cânta alături de ei imnul național, să îi încurajeze și să le arate suportul pe tot parcursul meciului. Credem că a putea face acest lucru pentru români este una dintre așteptările pe care le are față de TAROM publicul larg. Hai, România!”, au susținut reprezentanții companiei, citați în comunicatul companiei aeriene. 

Fondată în anul 1954, compania operează sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. În plus, TAROM are o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), se mai arată pe site-ul companiei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite