Cupa României, semifinale / CFR Cluj – Astra, duelul echipelor cu antrenori noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În noiembrie 2012, Astra s-a impus cu 2-0 la Cluj, în faţa celor de la CFR, la ultima întâlnire directă. FOTO: cfr1907.ro
În noiembrie 2012, Astra s-a impus cu 2-0 la Cluj, în faţa celor de la CFR, la ultima întâlnire directă. FOTO: cfr1907.ro

Prima partidă din turul semifinalelor Cupei României, CFR Cluj – Astra (astăzi, 20.30, Digi Sport 1), programează o întâlnire între două echipe care şi-au schimbat antrenorul în urmă cu câteva zile.

Săptămâna a început cu schimbări la cele două semifinaliste. După ce n-a câştigat niciun meci în 2013, Paulo Sergio a fost înlocuit cu Eugen Trică, la CFR, în timp ce Daniel Isăilă a devenit al cincilea antrenor al Astrei, în acest sezon, după ce a preluat poziţia ocupată de Marin Barbu o singură săptămână!

Nu ne-a mai luat decât Cupa, trebuie să câştigăm cu orice preţ marţi”, a declarat Trică, făcând aluzie la sezonul dezastruos al CFR-ului, care nu mai are nicio şansă la titlu. 

Clujenii sunt pe locul 8 după 26 de etape, cu 36 de puncte, cu 28 mai puţin decât liderul Steaua! Astra stă mai bine, fiind pe podium, pe locul trei, cu 47 de puncte. 

În întâlnirile directe, cele două echipe sunt la egalitate perfectă, cu câte trei victorii fiecare. Două meciuri s-au încheiat la egalitate. 

Cealaltă semifinală a Cupei României, dintre Oţelul şi Petrolul, se dispută joi (Digi Sport 1, 20.30). Returul semifinalelor are loc la 22 mai, iar finala e programată pentru 1 iunie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite