Cristina Neagu, recital în ultimul test înainte de Campionatul European de handbal

0
Publicat:

România a remizat la Tatabanya, scor 29-29 (16-15), cu Germania, miercuri seara, în ultimul meci de pregătire înainte de Campionatul European de handbal. În precendul test, naționala condusă de Florentin Pera a fost învinsă de reprezentativa Ungariei cu 33-28.

Cristina Neagu e pregătită să perforeze porțile adversarilor României la Euro 2022. Sportpictures
Cristina Neagu e pregătită să perforeze porțile adversarilor României la Euro 2022. Sportpictures

Echipa României va pleca joi spre Skopje, unde va disputa meciurile din grupa C preliminară: în 5 noiembrie, cu Olanda (ora 21.30), în 7 noiembrie, cu Franţa (21.30) şi în 9 noiembrie, cu Macedonia de Nord (19.00).

Naţionala României va participa pentru a 14-a oară la turneul final al CE de handbal. Euro 2022 va avea loc între 4 şi 20 noiembrie şi va fi găzduită de oraşele Ljubljana, Celje, Skopje şi Podgorica, ultimul fiind locul de desfășurare a meciurilor din grupa naționalei noastre.

Căpitanul tricolorelor, Cristina Neagu, a făcur spectacol contra Germaniei, marcând de 11 ori, și va începe competiţia europeană din postura de golgeter absolut, cu 264 de goluri de-a lungul ediţiilor la care a participat. La precedentul Campionat European, din 2020, România s-a clasat pe locul 12.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite