COVID, subiect de glumă și tratat ca o răceală: Decizia australienilor, anunțată oficial VIDEO

0
Publicat:

Pandemia de COVID-19 merge înainte, doar că, după trei ani cu foarte multe exagerări, nici măcar apariția unor variante denumite pompos nu pot reîncălzi această ciorbă. De fapt, acum, când se vorbește despre Kraken, a apărut o glumă în mediul online: „COVID a ajuns să aibă mai multe subvariante decât are CNN telespectatori“.

Și nu doar astfel de reacții arată ce a rămas din „apocalipsa COVID“, ci și deciziile care se iau la nivel oficial. Cum se întâmplă acum în Australia. Atenție: vorbim despre o țară care, cândva, era adorată de iubitorii de restricții pentru politica ei „Zero COVID“. Între timp însă, australienii au renunțat la această aberație și și-au reluat viețile, în mod normal.

Clipul SNL, cu teste COVID care vor ieși mereu pozitive, a adunat peste 13 milioane de vizulizări.
Clipul SNL, cu teste COVID care vor ieși mereu pozitive, a adunat peste 13 milioane de vizulizări.

Acum, cu o săptămână înainte de Australian Open 2023 (16-29 ianuarie), directorul primului Grand Slam al anului a făcut un anunț privind politica organizatorilor, în legătură cu SARS-CoV-2. Potrivit Sky Sports, Craig Tiley a explicat că jucătorii pot evolua în meciuri, inclusiv dacă au COVID-19! Tiley a explicat că, într-adevăr, jucătorii, stafful lor și spectatorii sunt sfătuți să stea acasă, dacă nu se vor simți bine, însă nu vor exista teste pentru SARS-CoV-2 care să împiedice participarea oamenilor în primul Grand Slam al anului.

Poziția adoptată de oficialii Australian Open vine după ce, anul trecut, Novak Djokovici a fost, efectiv, arestat pe aeroporul din Melbourne, plasat în detenție, plimbat în sălile de judecată și, ulterior, expulzat din țară, pe motiv că a călătorit în Australia, fără certificat de vaccinare, pe baza unei scutiri primite de la organizatorii turneului.

În America, COVID-19 a ajuns subiect de glumă

Nu doar în Australia, COVID-19 și-a pierdut aspectul apocaliptic. În Statele Unite ale Americii, comedienii de la Saturday Night Live (SNL) au realizat un clip de 2 minute și jumătate prin care râd de boala care a creat o pandemie, începând din 2020.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite