Conference League: FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat adversarele din turul 2 premilinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League. Două echipe românești se vor lupta cu două din Bulgaria, în timp ce a treia va juca împotriva unei formații din Turcia.

FCSB are de luptat cu locul 3 din Bulgaria. Foto Sportpictures
FCSB are de luptat cu locul 3 din Bulgaria. Foto Sportpictures

CFR Cluj a avut cel mai mare ghinion la tragerea la sorți pentru turul 2 preliminar al Conference League. Fosta campioană a României va avea parte de un adversar tare, locul 4 din campionatul Turciei, Adana Demirspor. Partida tur va avea loc la Cluj-Napoca.

Sepsi OSK, calificată în preliminariile Conference League după ce a cucerit Cupa României, va înfrunta pe ȚSKA Sofia în turul 2 al calificărilor. Formația bulgară, care a încheiat sezonul trecut de campionat pe locul 2, cu un punct sub campioana Ludogorets, va juca primul meci acasă.

De o adversară din Bulgaria a avut parte și FCSB. Roș-albaștrii vor juca în compania echipei de pe locul 3 din campionatul vecin, ȚSKA 1948 Sofia. Cele două formații bulgare sunt într-o situație asemănătoare cu cele în care se află la noi Steaua și FCSB sau FC U Craiova și CS U Craiova.

Meciurile tur vor avea loc pe 27 iulie, duelurile-retur o săptămână mai târziu, pe 3 august.

Farul ar putea ajunge a patra echipă românească în Conference League 

Celor trei formații li se poate adăuga în turul 2 al Conference League și Farul, în situația în care echipa lui Gică Hagi pierde duelul din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor cu moldovenii de la Sheriff Tiraspol.

Campioana României participă în preliminariile Champions League. Dacă trec de Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar, dobrogenii vor juca în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa.. Dacă va ceda în fața lui Sheriff, Farul va „retrograda” în preliminariile Conference League, unde ar înfrunta în turul 2 învinsa „dublei” FC Urartu (campioana din Armenia) - HSK Zrinjski (campioana din Bosnia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite