Cîrstea, rezultat catastrofal, la Praga: Sorana, bătută de o rusoaică de pe locul 170 mondial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Praga, pe hard, Sorana Cîrstea a înregistrat încă un eşec.
La Praga, pe hard, Sorana Cîrstea a înregistrat încă un eşec.

Sorana Cîrstea (32 de ani, 35 WTA) şi-a schimbat de curând antrenorul, renunţând la Andrei Cruciat pentru a începe o colaborare cu Daniel Dobre. Degeaba însă! Deocamdată, îşi continuă criza de formă.

Sorana Cîrstea traversează o perioadă foarte slabă în circuitul feminin. Pentru că tocmai a ajuns la a patra înfrângere în ultimele cinci partide.

Dacă eşecurile anterioare au fost, totuşi, în faţa unor adversare, cât de cât cunoscute, precum Zhang (39 WTA), Kalinina (50 WTA) sau Tatjana Maria (98 WTA), astăzi, „Sori“ a dezamăgit crunt. Pentru că, probabil, nimeni nu se aştepta ca ea să nu treacă în turul II, la Praga. Asta deoarece, românca avea de înfruntat o jucătoare anonimă, de pe locul 170 mondial. Vorbim despre rusoaica Oksana Selekhmeteva (19 ani).

Din păcate, calculele hârtiei au fost date peste cap. Pentru că Selekhmeteva a bătut-o pe Cîrstea, în minimum de seturi, 7-5, 6-4, după un meci de oră şi 39 de minute în care n-a avut mari emoţii.

Pentru Sorana urmează turneele de pe continentul american din luna august şi speranţa că va reuşi să-şi îmbunătăţească jocul, înainte de US Open (29 august - 11 septembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite