Begu, decizie înţeleaptă după triumful spectaculos de la Palermo: Ce urmează pentru Irina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Begu

Irina Begu (31 de ani, 33 WTA) a devenit, începând de astăzi, a doua jucătoare din România în clasamentul mondial, după Simona Halep (31 de ani, 16 WTA).

Irina Begu a avut o săptămână încărcată pe zgura de la Palermo, într-o perioadă în care multe dintre jucătoarele de top se odihnesc, înaintea sezonului de hard de pe continentul american.

Irina, în schimb, a avut cinci partide solicitante, mai ales că trei dintre ele s-au decis în setul trei. Paradoxal, chiar în finală, românca s-a descurcat cel mai uşor, după cum a scris Adevărul aici.

După succesul de la Palermo, care a propulsat-o în istoria tenisului românesc, după cum Adevărul a explicat aici, Begu ar fi trebuit să meargă la Varşovia. Pentru altă întrecere de categoria WTA 250, tot pe zgură. Aici, Irina ar fi întâlnit, în runda inaugurală, o sportivă venită din calificări. Doar că, potrivit Digi Sport, postul care transmite turneul de la Varşovia, Begu a renunţat la participare. Şi s-a întors în ţară, pentru o perioadă de odihnă.

După această pauză scurtă, Begu va ataca sezonul de hard şi va evolua la turneele de la Toronto (6-14 august), Cincinnati (15-21 august) şi US Open (29 august – 11 septembrie).

Revenind la competiţia găzduită de la Varşovia, astăzi, românca Alexandra Cadanţu-Ignatik (32 de ani, 154 WTA) a fost învinsă, în turul I, de Nadia Podoroska (Argentina, 25 de ani, 211 WTA), scor 1-6, 1-6.

Marţi, pe tabloul de la Varşovia va debuta Ana Bogdan (29 de ani, 108 WTA) în confruntarea cu Nuria Parrizas-Diaz (Spania, 31 de ani, 55 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite