Christian Atsu, cadavru găsit în Turcia: Dezvăluire șocantă despre destinul său tragic VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Christian Atsu a devenit ultima victimă din lumea sportului, în urma dezastrului natural, care a lovit Turcia și Siria și care, până acum, a ucis peste 42.000 de oameni. Cu precizarea că încă nu vorbim despre un bilanț final al morților! Pentru că, în continuare, sunt scoase cadavre de sub dărâmături. Așa cum s-a întâmplat acum și cu trupul neînsuflețit al lui Christian Atsu (31 de ani).

După 13 zile de căutări și știri contradictorii despre situația atacantului ghanez, impresarul său, Murat Uzunmehmet, a confirmat această tragedie care se prefigura, pe măsură ce ne îndepărtăm de momentul producerii cutremurului: „Christian Atsu a fost găsit și, din păcate, s-a stins în cutremur“.

Christian Atsu, în tricoul celor de la Newcastle
Christian Atsu, în tricoul celor de la Newcastle

Potivit informațiilor, decesul atacantului ne arată că și destinul joacă un rol important în viețile noastre. Concret, Atsu a evoluat, duminică, pentru Hatayspor și a și marcat golul victoriei echipei sale, în meciul cu Kasimpașa, printr-o lovitură liberă, în minutul 90+7. Reușita sa poate fi văzută mai sus. Imediat după meciul care s-a disputat de la ora 15.00, ora locală, Atsu avea un bilet de avion pentru a părăsi Turcia, în aceeași zi, în jurul orei 23.00. Doar că, pe ultima sută de metri, ghanezul și-a anulat biletul, rămânând în orașul care, după doar câteva ore, în noaptea de duminică spre luni, în jurul ore 05.00, a fost lovit de un cutremur devastator.

De-a lungul carierei sale, Christian Atsu a evoluat pentru cluburi, precum Porto, Vitesse, Everton, Málaga și Newcastle United. La Hatayspor s-a transferat, în septembrie 2022, de la Al-Raed în Arabia Saudită. N-a apucat să joace prea multe partide pentru gruparea turcă, doar trei în Superliga, el marcând singurul său gol pentru Hatayspor, la ultima sa apariție pe teren.

Christian Atsu a adunat 65 de selecții și 9 goluri pentru naționala Ghanei, în perioada 2012-2019 și a jucat la Mondialul din 2014, în Brazilia, unde a fost titular în toate cele partide disputate de africani în grupe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite