Cea mai în formă jucătoare a României va participa la singurul turneu WTA din ţara noastră! Anunţul organizatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruse

Gabriela Ruse a obţinut, săptămâna trecută, cea mai importantă perfomanţă a carierei, reuşind să câştige primul ei titlu în circuitul WTA, la turneul de 250 de puncte de la Hamburg.

Sportiva de 23 de ani a impresionat pe zgura din Germania, acolo unde a câştigat şapte meciuri în şapte zile, perfrmanţă care i-a asigurat un salt de 65 de poziţii în clasamentul WTA, acolo unde ocupă acum locul 133. 

În urma efortului depus la Hamburg, românca a fost nevoită să se retragă din turneul de la Praga, competiţie care are loc în această săptămână. Ruse nu va lipsi însă de la singurul turneu WTA care se joacă anul acesta în România, la Cluj. Organizatorii întrecerii din Ardeal au anunţat deja că Gabriela  a primit primul Wild Card, astfel că ea va intra pe tabloul principal, acolo unde se vor mai afla alte patru jucătoare din România: Patricia Maria Ţig, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan şi Irina Bara.

Turneul de tenis Winners Open va avea loc în 1-8 august, la Winners Sports Club, cu public. Abonamentele şi biletele au fost puse în vânzare în 1 iulie şi mai mult de jumătate au fost deja epuizate, informează organizatorii turneului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite