Cazul Cristiano Ronaldo: curg acuzaţiile de viol împotriva fotbalistului. A intervenit şi un parlamentar britanic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul lui Kathryn Mayorga, femeia care ar fi fost violată de Ronaldo în 2009, a declarat că a fost contactat de o altă femeie care a trecut printr-o experienţă similară.

Avocatul lui Kathryn Mayorga a declarat că a fost contactat de o altă femeie care a trecut printr-o experienţă similară. Nu i-a făcut publică identitatea, însă a oferit toate detaliile poliţiei.

Asta în contextul în care Ronaldo a fost acuzat de viol şi în 2005, pe când evolua la Manchester United. Portuighezul, care avea 20 de ani atunci, ar fi agresat nu una, ci două femei, la hotelul Sanderson din centrul Londrei. Cazul a fost închis de procuratura britanică, însă acum se cere public redeschiderea acestuia.  Membru al parlamentului britanic şi preşedinte al comtitetului pentru femei şi egalitate, Jess Phillips, a solicitat o anchetă urgentă pentru aflarea adevărului.

Şi, ca tabloul să fie complet, avocatul lui Kathryn Mayorga vrea să dovedească şi că Ronaldo a plătit 4.000 de euro unei prostituate din colecţia bunga-bunga a lui Silvio Berlusconi. Fata, pe numele ei Karima El Mahroug, avea doar 17 ani la acea vreme (în 2010), ceea ce ar însemna un nou delict.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite