Cauza morții lui Klein și concluzia familiei: Ultimul reporter TVR care l-a intervievat a explicat tragedia

0
Publicat:

S-au împlinit, astăzi, 30 de ani de la disparția marelui Michael Klein și, în continuare, se vorbește foarte mult despre cauza decesului său fulger, în timpul unui antrenament al celor de la Bayer Uerdingen, în Germania.

Michael Klein, în timpul interviului acordat lui Ionel Stoica. FOTO: Facebook / Ionel Stoica
Michael Klein, în timpul interviului acordat lui Ionel Stoica. FOTO: Facebook / Ionel Stoica

Într-o postare pe contul său de Facebook, fostul reporter TVR, Ionel Stoica, a publicat o fotografie din timpul ultimului interviu realizat cu Klein, înaintea meciului România – Elveția din noiembrie 1991. Această partidă a marcat ultima apariție a lui Klein în tricoul naționalei. În cadrul postării, Ionel Stoica a și detaliat cauza decesului lui Klein, stabilită, în mod oficial, în Germania, la un deceniu după disparția fotbalistului.

Ce a scris Ionel Stoica pe Facebook?

IN MEMORIAM - MICHAEL KLEIN

*În urma cu 30 de ani, pe 2 februarie 1993, în timpul unui antrenament al echipei FC BAYER UERDINGEN (la care evolua de 2 ani), a murit fulgerător MICHAEL KLEIN. Abia trecuse de 33 de ani!

*Misa, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști romani, un camarad și un prieten exemplar a lăsat în urma sa amintiri de neuitat siregrete ce nu pot fi stinse nici acum, după atâția ani.

*În 12 ani a evoluat de 90 de ori pentru Naționala, ultima oara în noiembrie 1991, în jocul Romania-Elvetia,de la București,contând pentru Preliminariile EURO '92.Cu acea ocazie am realizat ultimul interviu cu Misa, surprins și în fotografia ce însoțește aceste gânduri.

*Stiindu-se în culpa,conducătorii clubului german au taraganat 10 ani procesele deschise de familie pentru aflarea cauzei decesului: bronșită cronica, o boala pe care o ducea pe picioare de aproape 4 luni și care ar fi condus firesc la oprirea de la orice efort!

*Când au aflat adevărul, faptele erau de mult prescrise, iar soția Adriana și fiica Dominigue au spus cu amaraciune: "PE MISA L-A OMORAT CEEA CE A IUBIT CEL MAI MULT-FOTBALUL!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite