Carlo Ancelotti dă plasă Braziliei. Motivele pentru care italianul vrea să rămână la Real Madrid

0
Publicat:

Carlo Ancelotti era văzut de brazilieni deja instalat pe banca tehnică a naționalei sub-americane, începând din sezonul viitor. Italianul și-a dat acordul verbal de a prelua Selecao din vară, când îi expiră contractul cu Real Madrid, dar e extrem de tentat să rămână la Real Madrid și să semneze prelungirea contractului cu "galacticii", scrie Marca.

Carlo Ancelotti ar vrea să continue la Real Madrid. Foto EPA EFE
Carlo Ancelotti ar vrea să continue la Real Madrid. Foto EPA EFE

Italianul și președintele Florentino Perez se vor așeza cât de curând la masa negocierilor pentru a parafa noul angajament. Decizia este surprinzătoare, mai ales că Ancelotti bătuse palma cu Ednaldo Rodrigues, președintele dederației din Brazilia, pentru preluarea celei mai titrate naționale din lume, din vara lui 2024. De atlfel, după demiterea lui Tite, Selecao a mers pe mâna unui interimar, în așteptarea italianului.

"Ancelotti, mai aproape de a rămâne la Madrid decât de a prelua naționala Braziliei", e titlul dat de Marca pe prima pagină a ediției de astăzi. Jurnaliștii iberici susțin că italianul Carlo Ancelotti e extrem de tentat să-și prelungească înțelegerea cu galacticii pentru că a creat o adevărată familie pe Bernabeu și e convins că poate duce clubul la un alt nivel în anii următori.

Armonie totală cu jucătorii și suporterii

"În ultimele săptămâni s-au petrecut două lucruri care l-au convins pe Don Carlo că cea mai bună opțiune pentru el e să rămână la Real. Pe de o parte, armonia totală și absolută care există între antrenor, echipă, suporteri și, mai ales, relația cu conducerea. În al doilea rând, italianul simte că este omul perfect pentru noul proiect al clubului și s-a bucurat întotdeauna de sprijin deplin din partea tuturor", notează sursa Marca.

Motivele lui Carlo Ancelotti ar fi venirea lui Jude Bellingham, integrat perfect în echipă, și transferul lui Kylian Mbappe, care a cu un picior în curtea Realului. Cu ceile două staruri și cu italianul pe bancă, madrilenii pot domina Europa pe termen lung.

Ancelotti a câștigat de două ori Liga Campionilor cu Real Madrid. Mai are două astfel de succese cu AC Milan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite