Carlo Ancelotti, criticat de președintele Braziliei. Italianul nu l-a convins de valoarea sa pe șeful statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carlo Ancelotti (64 de ani) și oficialii Federației Braziliene de Fotbal au ajuns la un acord, iar antrenorul Realului va deveni selecționer al celei mai iubite echipe din lume din vara anului 2024.

Carlo Ancelotti îl va pregăti pe Vinicius jr la naționala Braziliei. Foto Facebook
Carlo Ancelotti îl va pregăti pe Vinicius jr la naționala Braziliei. Foto Facebook

Vestea că italianul va prelua naționala Braziliei nu a fost primită cu entuziasm de președintele țării, Lula. Acesta crede că "Don Carlo" nu ar fi trebuit să fie numit, asta deoarece nu a mai condus până acum o altă națională de fotbal.

"Îl apreciez pe Ancelotti, dar nu a fost niciodată selecţionerul Italiei. De ce nu rezolvă el problema Italiei, care nu a participat la ultima Cupă Mondială?

De fapt, în ciuda unei cariere mai mult decât strălucitoare în Europa, Carlo Ancelotti nu a condus niciodată o echipă naţională. Este foarte uşor să conduci o echipă în Europa cu 11 jucători de naţională", a spus Lula, președintele Braziliei, pentru postul de televiziune SBT.

Carlo Ancelotti va antrena de la anul Brazilia. Foto Facebook
Carlo Ancelotti va antrena de la anul Brazilia. Foto Facebook

Carlo Ancelotti va antrena Brazilia din 2024. Anunțul a fost făcut de către Ednaldo Rodrigues, președintele Federației, care a dezvăluit și numele antrenorului care va pregăti echipa națională până în 2024. ”Fernando Diniz va conduce destinele echipei Braziliei timp de un an. Sunt sigur că va face o treabă foarte bună, cum a făcut-o de fiecare dată.

Fernando Diniz va asigura tranziția către Carlo Ancelotti, care va veni pentru Copa America”, a declarat Ednaldo Rodrigues, potrivit Marca.

De partea cealaltă, la Real Madrid cele mai mari șanse să ajungă le are fostul fotbalist al echipei, Xabi Alonso.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite