Bute urcă din nou în ring. Adversarul său, rusul Denis Grachev, îl ameninţă: „Îl fac knockout!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea suferită în meciul cu Carl Froch la Nottingham, în luna mai a acestui an, Lucian Bute va urca din nou în ring în noiembrie. Adversarul său este fostul campion mondial la categoria IBF, rusul Denis Grachev, care crede că îl va spulbera pe român, aşa cum a făcut şi Froch în primăvară.

Denis Grachev l-a ameninţat prin intermediul presei pe Lucian Bute că îl va face knockout şi că va pune capăt carierei sale de boxer profesionist. Viitorul adversar al românului nu are niciun dubiu în privinţa câştigătorului duelului din data de 3 noiembrie.

„Lucian Bute e un luptător bun. Are o palmares bun la amatori şi o carieră profesionistă remarcabilă. În ultima luptă, însă, a arătat că nu poate face faţă presiunii şi asta vom face şi noi. Vom pune multă presiune pe el.
În box nu contează cifrele, contează ce ai în suflet şi în inimă. Cred că în noiembrie nu-mi va lua prea mult. Îl fac knockout. Îl voi distruge pe Bute! O să îmi ţin dreapta aproape de corb şi o să îl lovesc până o să cadă la pământ!
Am o carieră impresionantă în kick-boxing şi câteva meciuri în MMA, un sport foarte dur. Oamenii nu m-au putut doborî acolo şi nu o va face nimeni în box... Suntem gata să  ne luptăm cu oricine şi sunt foarte bucuros că am această şansă”.

De menţionat este că pentru a-i cere revanşa lui Carl Froch, Bute trebuie să-l bată pe Denis Grachev pe 3 noiembrie în duelul care va avea loc la Montreal. În cazul în care pugilistul nostru va pierde în faţa rusului, cariera sa de boxer profesionist ar putea fi încheiată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite