Brazilia, acuzată: Imaginile cu selecționerul Tite, subiect de scandal VIDEO

0
Publicat:

Mondialul din Qatar arată, încă o dată, că lumea a luat-o razna! Inclusiv cea a fotbalului. În 1994, brazilianul Bebeto își sărbătorea un gol la Mondialul american, făcând un gest simpatic, care a intrat în istorie, în cinstea nașterii copilului său. Acum, selecționerul Braziliei, Tite, trebuie să dea socoteală pentru că... s-a bucurat după un gol!

S-a ajuns aici pentru că, în timpul partidei de luni seară, câștigată cu Coreea de Sud, scor 4-1, sud-americanii și-au celebrat reușitele dansând în stilul lor. De altfel, înainte de startul competiției, componenții Seleção au anunțat că au zece dansuri pregătite special pentru momentele de bucurie de după marcarea unor goluri. Acum, unul l-a inclus și pe selecționerul Tite. Care a fost acuzat, la fel ca și elevii săi, de lipsa de respect față de naționala din Coreea de Sud!

Tite, selecționer Brazilia
Tite, selecționer Brazilia

Văzând aceste acuze, Tite a oferit un răspun elegant: „S-ar putea să fie oameni care spun că a fost lipsit de respect (n.r. – dansul lui cu jucătorii săi). Ştiam că acolo va fi o cameră şi nu voiam să fie interpretat greşit. N-a fost vorba de o lipsă de respect faţă de adversar sau faţă de Paulo Bento (n.r. - selecționerul coreenilor), faţă de care am mult respect. Nu e altă interpretare decât bucuria golului“.

Mondialul din Qatar, fazele eliminatorii

Optimi

Olanda – SUA 3-1

Argentina – Australia 2-1

Franța – Polonia 3-1

Anglia – Senegal 3-0

Japonia – Croația 1-1 (1-3 după loviturile de departajare)

Brazilia – Coreea de Sud 4-1

Maroc – Spania

Astăzi, ora 17.00, TVR 1

Portugalia – Elveția

Astăzi, ora 21.00, TVR 1

Sferturi

Brazilia - Croația (9 decembrie)

Olanda – Argentina (9 decembrie)

Anglia – Franța (10 decembrie)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite