Boloni, cel mai în formă român în Belgia: fostul selecţioner a făcut spectacol la conferinţa de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Tehnicianul de la Antwerp a stat un an departe de fotbal şi se vede că abia a aşteptat să revină în iarbă. Debutul în noul sezon i-a dat şi motive de satisfacţie.

Royal Antwerp, nou-promovată în prima ligă belgiană, a reuşit o remiză albă cu campioana Anderlecht, după cum „Adevărul“ a scris aici.

După meci, tehnicianul celor de la Antwerp a fost în mare vervă, după cum a notat Digi Sport. Fostul selecţioner a venit la conferinţa de presă şi şi-a început show-ul încă de când ofiţerul de presă l-a chestionat dacă vrea apă, înainte de a-şi începe discursul.

„Vreau o bere. De ce îmi oferi apă? Pentru că e mai ieftină, nu?“, a spus Boloni, spre amuzamentul jurnaliştilor.

El a rămas la fel de jovial, atunci când un reporter l-a chestionat dacă remiza cu Anderlecht îl mulţumeşte: „Am jucat bine în prima repriză, am fost foarte prezenţi pe teren. După pauză, e adevărat că am fost depăşişi de Anderlecht. Ăştia doi români erau să mă ucidă (n.r. - Stanciu şi Chipciu). Amândoi, cu două lovituri. Am avut noroc. Am aranjat să fie pe lângă“.

Boloni a fost întrebat şi despre prestaţia portarului său, replica sa fiind, din nou, una amuzantă: „Nu ştiu cum a evoluat Bolat (n.r. - portarul lui Antwerp). La ce aglomeraţie era la noi în careu, n-am apucat să văd ce face (râde). Acum serios, eu cred a făcut un meci bun“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite